// // //
Siirry suoraan sisältöön

Yrityssparraus tarjoaa ratkaisukeskeistä apua ja tukea yrittäjille ja yrityksille niin liiketoiminnan alkuvaiheessa kuin sen uudelleen suunnittelun tarpeessakin

yrityssparraus
Ei enää vilttiketjuun vaan suoraan kentälle!

Yrityssparrauksen hyötyjä

Sparrauksen avulla yritys saa uusia ajatuksia kuinka omaa toimintaa voi kehittää tai alkaa viemään eteenpäin. Sparrauksen jatkumona voidaan aloittaa lisäksi sovittava kehitysprojekti, millä sovitut ratkaisut tuodaan käytäntöön. Yrityssparraus tarjoaa ratkaisukeskeistä apua ja tukea yrittäjille ja yrityksille niin liiketoiminnan alkuvaiheessa kuin sen uudelleen suunnittelun tarpeessakin.

Auttaa yritystä kehittymään ja yrityssparraus myös tulkkaa selkokielelle yrityskehitysyhteisöjen antamia ilmaisia ohjeita ja ohjaa yrittäjää asioiden suorittamisessa. Valmistaa ja varmistaa tärkeitä toimenpiteitä, ennen yrittämisen aloittamista tai aloittamisen jälkeen.

Mitä saan yrityssparrauksesta?

Yritystoiminnan ja yrittäjän ABC

Oheinen listaus antaa suuntaa, mitä tulee olla mietittynä jo valmiiksi ennen kuin aloittaa minkäänlaista sivu- tai päätoimista yritystoimintaa. #yrityskonsultointi

Kunnalliset ja yleishyödylliset palveluntuottaja auttavat varmasti eteenpäin. Esimerkiksi paikalliset ELY-keskukset antavat lisätietoa liittyen yritystoimintaan jos haluat tukeutua julkisiin palveluihin.