Siirry suoraan sisältöön
Konsultti yrityspalvelut on apuna yrityksille on monipuoliset yrityspalvelut. Logistiikka hallinto tai IT sekä vuokrajohtaja palvelut sekä yrityssparraus. Tutustu lisää sivuilla.
Työnopastus ja koulutus palveluna

Projektiapu

Vaikuta teoilla ja pyydä Smartteri konsultointi suorittamaan projektin alkusuunnittelu tai esimerkiksi projektijohtaminen. Oli kyseessä logistiikka, tietohallinto, taloushallinto tai yrityskehitykseen liittyvä kehitysprojekti. Voitte tilata meiltä konsulttiasiantuntijalta riippumattoman arvion jo tehdystä suunnitelmasta päätöksenteon tueksi. Näin voidaan varmistua siitä mitä ollaan tilaamassa ja mitä on luvattu toimittaa.

Hinnasto:

Hallitus sekä johtoryhmätyöskentely ja johdon konsultointi alkaen 150€ tunti

Asiantuntijatyö sisältää analyysit sekä raportoinnit 85€ tunti

Asiantuntija ja konsultointi palvelut

Ratkaisukeskeinen konsultti ja yrityspalvelut auttaa yritystä yritystoiminnan haasteissa sekä erilaisissa projekteissa toimittamalla toimivan ratkaisun ongelmaan olemalla kehityskohteen asiantuntija ja toimeenpanija.

Toimintojen analysoinnilla selvitetään aluksi yrityksen operatiivinen mekaniikka ja vaikutukset yrityksen toimintaan. Kun vaikutukset on tunnistettu haetaan tilanteeseen sopivat ratkaisumallit ja luodaan toimintasuunnitelmalle ehdotus.

Ole yhteydessä ja tunnistetaan teille sopivat ratkaisut varaamalla aika ajanvarauspainikkeella.

Konsultointiprojektipalvelu yrityskehitykseen, projektityöhön, koulutukseen sekä liikkeenjohdon tueksi päätöksiin. Liiketoimintapäätösten tueksi yrityksen johdolle sekä yritys hallituksille. Voitte myös tilata koulutuspalvelun konsultilta työnopastukseen tai koulutukseen. Esimerkiksi järjestelmäkäyttöönottoon, yrityksen henkilöstön työturvallisuuskoulutukseen tai muuhun sisäiseen prosessiin, jossa joudutaan kouluttamaan suuria ryhmiä kerralla muutokseen.

Tarjoamme apua logistiikka, tietohallinto, taloushallinto tai yrityskehitykseen liittyviin kehitysprojekteihin. Varaa aika ja kysy lisää.

Yrityssparraus on kevyempi vaihtoehto konsultoinnille ja voidaan toteuttaa myös jatkuvana palvelusopimuksena. Yritysneuvonta ei voisi olla helpommin saatavilla kuten sparrauksessa. Yrityssparrauksen hyöty konkretisoituu yritykselle nopeasti, kun sparrauksen aikana käsiteltyjä aiheita saadaan vietyä yrityksen toiminnassa heti käytäntöön.
Sparrauksessa Smartteri ei suorita analysointeja tai dokumentointia vaan antaa suoraa tukea joko puhelimitse tai videokokouksissa sovittuina ajankohtina. Haetko omaa sparrauskumppania? Ota yhteyttä varaamalla aika.

Voitte tilata koulutus- ja sparrauspaketin alkaen 2000€ jossa käydään lävitse parhaimmat käytännöt, johtamisen perusteet, mahdolliset työvälineet ja rakennetaan päivän aikana juuri teidän liiketoimintaan tarvittavat ratkaisut toiminnan johtamisen helpottamiseksi.

Tilaamalla vuokrajohtajapalvelun sovituksi määräajaksi Smartterilta vapautatte omaa aikaa ja nopeutatte tarvittavien muutosten toteutumista. Vuokrajohtajan vastuut ja velvoitteet sovitaan tapauskohtaisesti kuin myös palkkiot.

Palvelun avulla yritys varmistaa toiminnon vakaan toiminnan muutoksen aikana ja yrityksen organisaation jatkuvan toimimisen muutoksessa.

Voitte tilata vuokrajohtaja palvelun, jolla huolehditaan yritysjohdollisten rutiinien suorittaminen. Kirjanpidon oikeellisuus, raportoinnit, kassatilanne, tuloksen raportointi, yrityksen kannattavuus, tarvittavat investoinnit, tarvittavat rahoitukset nyt esimerkkeinä edellä.

Samaan pakettiin kuuluu liiketoiminnan kehittäminen sekä kannattava kasvattaminen. Yrittäjänä vastaat itse päätöksistä ja rahavirroista, saatte käyttöönne nopean tavan tietää, mitä yrityksessä oikeasti rahan suhteen tapahtuu.