Siirry suoraan sisältöön

Uutinen – News uusi Smartteri toimipiste avattu!

  • tehnyt

Konsultointitoimisto Smartteri toimisto Niemenkatu 73:ssa. Smartteri on avannut uuden toimipisteen ja aloittanut toiminnan Lahden tiedepuistossa Niemenkatu 73:ssa.

Konsultointitoimisto Smartteri toimisto Niemenkatu 73:ssa
Lahden Tiedepuisto

Toimipiste on konsultointitoimisto Smartterin uusi palvelupiste ja avoinna sovittuina aikoina. Toimipiste on tarkoitettu Smartterin yritystapaamisia ja konsultointi sekä valmennu ja yrityssparrausta varten. Konsultointipalvelut ovat monipuolisia kokonaisuuksia ja räätälöidään tarpeen mukaan. Yrityksen tilan selvityskonsultointi esimerkiksi tuo läpinäkyvyyttä yrityksen sen hetkisestä elinvoimasta ja antaa toimenpide-ehdotukset nykytilan kohentamiseen. Konsultointipalveluna voi tilata yrityksen toimintaan liittyviä kehitysprojekteja. Neuvonanatajapalvelu auttaa toimivaa johtoa jalostamaan omaa näkemystään erilaisten toimintojen tai palveluiden jatkokehittämisessä.

Pääsisäänkäynnin vastaanotto ohjaa kävijät aulasta perille klo 8-16. Olemalla yhteydessä ennakkoon varmistat asiantuntijan paikalla olon juuri teitä varten.

Konsultointitoimisto Smartteri toimisto Niemenkatu 73:ssa
Toimisto C-rakennuksessa

Toimipisteellä tullaan pitämään myös Pop-in tyyppisiä tutustumispäiviä. Silloin voi saapua tutustumaan Smartterin toimintaan aikaa varaamatta.

Konsultointitoimisto Smartteri toimisto Niemenkatu 73:ssa
Lahden Tiedekeskus, Niemenkatu 73, Smartteri

Tervetuloa tutustumaan!