Siirry suoraan sisältöön
Reaktori

Haluatko muuttaa tai parantaa toiminnan laatua ja tekemisen tasoa yrityksessä? Haluatko lisää tukea liiketoimintaan tai löytää uusia ratkaisuja?

Vastauksena on Reaktori-konsepti!

Tehosta prosesseja, analysoi tekemistä, suunnittele uusi toiminto, kehitä organisaatiota, paranna tuottavuutta!

Yrityksen toiminnan kehittäminen vaatii onnistuakseen aikaa ja resursseja. Oman organisaation sitominen normaalin päivätyön lisäksi kehitysprojektiin ei ole tehokkain toimintamalli, ellei yrityksellä ole omaa kehitysorganisaatiota.

Smartteri ja Hiava Oy:n yhteinen REAKTORI-konsepti iskee kiinni oleelliseen kaikkia yrityksiä sekä yrittäjiä yhdistäviin haasteisiin; aikaan, rahaan ja nopeuteen.

Reaktori-konsepti tuo tuloksen vuorokaudessa. Tehosta prosesseja analysoi tekemistä
REAKTORI-sykli – klikkaa kuvaa
reaktorissa keskitytään olennaiseen

REAKTORI

Reaktori sisältää valmisteluvaiheen, missä olennaiset tiedot valmistellaan riittävälle tasolle ennen projektin aloitusta.

REAKTORI-konsepti projekti tehdään vuorokaudessa. Konseptin työaika ei ole kahdeksan tuntia tai 24 tuntia, vaan tulokset ovat valmiit käynti-päivän aikana. Aloitettaessa aamulla lopputulos on aina valmis kun lähdemme pois. Jokainen projekti on oman laisensa. REAKTORI-konseptin starttipalaverissa käydään läpi kohde-projektin soveltumista tehtävään. Yhteydenotto aiheesta kannattaa aina, sillä Smartteri ja Hiava voivat olla kehittämässä ratkaisua jokaiselle haasteelle. Tehosta prosesseja – Analysoi tekemistä.

Hinnoittelu on yksinkertaista REAKTORI maksaa 2000€ sisältäen arvonlisäveron ja sitoo yrityksen henkilöstöä käyttöön vain työpäivän verran. Oli tarpeena, selvitys tai vaikka henkilöstökoulutus.

Huomaa että REAKTORI on konsultointiprojekti ja asiakas vastaa aina itse lopputuloksesta ja toteutuksesta. Etuna konseptissa on että projekti ei jää päälle ja tuo jatkuvaa kulua yritykselle.