// // //
Siirry suoraan sisältöön

Logistiikan tulevaisuuden edelläkävijä

  • tehnyt

Fargo Systems on logistiikan tulevaisuuden pioneereja tekoälypohjaisella TOPS-intelligencen avulla

Fargo Systems on vakiinnuttanut asemansa logistiikkateknologian johtajana, joka yhdistää saumattomasti perinteiset ja huippuluokan innovaatiot. TOPS Intelligencen kehittämisen kautta Fargo Systems toimittaa tulevaisuuteen suuntautuvia, luotettavia ja poikkeuksellisen innovatiivisia ratkaisuja, jotka asettavat alan standardin. Sitoutuminen edistyneeseen tekoälyn integroimiseen varmistaa, että TopsTMS® ei vain vastaa nykyisiin tarpeisiin, vaan myös ennakoi tulevia haasteita.

Sitoutuminen tekoälyyn ja innovointiin

Fargo Systemsin toimitusjohtaja Steve Collins määrittelee todellisen tekoälyn teknologiaksi, joka ylittää ennalta määritetyt säännöt ja algoritmit ja tarjoaa aitoja oppimisominaisuuksia. Tämä filosofia on keskeinen Fargo Systemsin lähestymistavassa, minkä avulla yritys on kehittänyt älykkäitä ratkaisuja, jotka automatisoivat monimutkaiset ongelmanratkaisut läpi logistiikka-alan.

image

Tekoälyn integrointi liiketoimintaan

Integroimalla Copilot AI: n Fargo Systems on omaksunut tekoälyn parantaakseen järjestelmäkehitysprosessejaan. Fargo Systems ylläpitää tiukkaa ihmisen valvontaa varmistaakseen tekoälyn tulosten tarkkuuden ja vastuullisuuden. Jatkaessamme TOPS Intelligence -työkaluvalikoimamme kehittämistä.

AI työkalu on upotettu integroituun kehitysympäristöön (IDE) ja se tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tehostamaan koodaustehtäviä, parantamaan koodin laatua ja lisäämään tuottavuutta. Keskeisiä toimintoja ovat:

Automaattinen dokumentointi:
Copilot luo koodin sisäistä dokumentaatiota, mikä tekee monimutkaisista menetelmistä helposti ymmärrettäviä.

Yksikkötestaus kehityksessä: Tarjoaa peruselementit yksikkötesteille, lyhentää kehitysaikaa ja parantaa koodin laatua.

Kontekstitietoiset koodausehdotukset: Copilot tarjoaa älykkäitä koodiehdotuksia projektin kontekstin perusteella, mikä nopeuttaa kehitystä.

Integroitu keskusteluavustaja: Tämä ominaisuus auttaa kehittäjiä kyselemään tekoälyltä havaituista koodiongelmista, mikä parantaa virheenkorjauksen tehokkuutta.

Steve Collins selittää: “Hyödyntämällä näitä tekoälytyökaluja Fargo Systems on lisännyt tuottavuutta ja standardoinut koodauskäytäntöjä koko kehitystiimissään varmistaen, että kehittäjämme ylläpitävät johdonmukaisia ja laadukkaita tuloksia.”

Fargon kehitys tekoälyn avulla tulevaisuudessa ja TOPS-Intelligence

Kehittynyt suunnittelu data (Advanced Planning Data APD)

Tällä hetkellä kehitteillä olevan APD: n tavoitteena on uudistaa resurssien allokointi ja suunnittelu Fargo Systemsissä. Tämä TOPS Intelligence -pohjainen työkalu käyttää anonymisoituja ja yhdistettyjä tietoja tarjotakseen varteenotettavia ehdotuksia resurssien kohdentamiseksi, ennustaakseen suunnittelun lähtöaikoja ja arvioidakseen tarkasti saapumis- ja valmistumisajat aikaisemman toteumahistorian trendien perusteella.

Alan läpinäkyvyys

Fargo Systems jatkaa läpinäkyvyyden parantamista koko toimitusketjussa. Yhtiö aikoo tarjota yksityiskohtaista tietoa konttireiteistä satamasta kuluttajalle hyödyntämällä koostettuja ja anonymisoituja tietoja. Ominaisuus antaa jatkossa erittäin tärkeää tietoa maakuljetusten toteuttamisesta, olipa kyse toimitus- tai siirtokuljetuksista. Tämä sisältää yksityiskohtia, kuten sijainnit, päivämäärät ja kellonajat, mikä takaa kattavan näkyvyyden.

TOPS Intelligence

Steve uskoo, että tekoäly on aidoimmassa määritelmässään tekniikka, joka ylittää älykkyyden oppimiskyvyllä, ja jatkaa: “Jos voimme määritellä joukon sääntöjä tai algoritmin ongelmanratkaisun automatisoimiseksi, tämä ei todellakaan olisi todellinen määritelmä tekoälystä. Ja tässä TopsTMS® pääsee oikeuksiinsa. Kehitystiimimme tarjoaa ratkaisuja ymmärtämällä älyllisesti asiakkaiden ongelmia, keräämällä älykästä dataa ja kehittämällä sitten logiikkaa ja algoritmeja, jotka ovat älykkäitä ja automatisoivat ongelmanratkaisua läpi alan.

image 1

“Intermodaalisten tuotteiden asiantuntijoina TopsTMS® on tarjonnut ratkaisuja koko intermodaaliseen toimitusketjuun, ja Fargon järjestelmät hallitsevat, suunnittelevat ja toteuttavat tällä hetkellä vuosittain yli viisi miljoonaa kuljetusta. Vaikka luvut ovat vaikuttavia, asiakkaidemme luottamus perustuu innovaatioiden, dataälykkyyden ja yhteistyön historiaan.”

Tarjollaolevat ominaisuudet vastaavat tämän globalisoituneen toimialan tarpeisiin; esimerkkejä siitä, miten TopsTMS® tukee Fargon asiakaskuntaa:

TOPS Intelligence Twin ja Reload Optimizer

Tämä älykäs taustaprosessi etsii jatkuvasti optimointimahdollisuuksia 20 jalan konttien yhdistelyyn ja tuonnin ja viennin yhteensovittamiseen, jotka on räätälöity kunkin asiakkaan erityistarpeisiin. Se ehdottaa jatkuvasti parhaita vaihtoehtoja tehokkuuden parantamiseksi.

TOPS Intelligence älykäs alihankintasuunnittelu

TopsTMS® sisältää työkalun, joka tarkastelee alihankkijoiden valmiuksia, maantieteellistä kattavuutta ja palvelutasoa ja ehdottaa kustannustehokkainta kuljetussuunnitelmaa. Se myös automatisoi kuljetustöiden kohdentamisen ja kustannusluokituksen, lähettää tilauksia API:n ja sähköpostin kautta sekä suoraviivaistaa toimittajien hallintaa.

TOPS Intelligence Tie- ja rautatiesuunnittelu

TopsTMS® yksinkertaistaa intermodaalista suunnittelua luomalla automaattisesti yhdistelttyjä maantieosuuksia yhdisteltyinä junamatkoille, mikä vähentää suunnittelu- ja hallintotehtäviä. Se varmistaa multimodaalisten kuljetusvaatimusten läpinäkyvyyden, mikä mahdollistaa saumattoman toteutuksen ja kustannusten allokoimisen yhdessä järjestelmässä.

TOPS Intelligence -satamalogistiikka

Tämä toiminto integroituu sataman ja kolmansien osapuolten tietopalveluihin alusten saapumisaikojen, saapumistietojen ja tulli-ilmoitusten vastaanottamiseksi. Se optimoi vuoron hallinnan, suunnittelee sataman ulkopuolisen varastoinnin ja valvoo reaaliaikaisia GPS-tietoja, mikä vähentää kustannuksia ja parantaa toiminnan tehokkuutta.

Steve Collins päättää: “Fargo Systemsin omistautuminen tekoälylle ja innovatiiviselle teknologialle, esimerkkinä ja Copilot AI: n integrointi  TOPS Intelligencen kehittämisessä, asettaa meidät logistiikan ohjelmistoratkaisujen edelläkävijäksi. Vallankumouksellinen lähestymistapamme varmistaa, että TopsTMS® ei ainoastaan vastaa alan nykyisiin tarpeisiin, vaan on valmis vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin, mikä tekee Fargo Systemsistä todellisen logistiikkateknologian johtajan.

Vaikka maailma pohtii tekoälyn mahdollisuuksia ja vaaroja ja termistä on tullut teknologian tunnusmerkki, on tärkeää tunnistaa ominaisuudet, jotka erottavat todellisen tekoälyn muista älykkäistä teknologioista. Tekoälyn kyky oppia, sopeutua ja tehdä itsenäisiä päätöksiä tekee siitä tehokkaan työkalun toimialojen muuttamiseen ja jokapäiväisen elämän parantamiseen. Mutta ymmärtämällä, mikä ei ole tekoälyä, voimme paremmin arvostaa kaltaistemme yritysten ohjelmistoinnovaatioiden kehitystä ja samalla ymmärtää paremmin tarkan tekoälyn mahdollisuuksia.

Loppu

Fargosystems_TOPS Suomi
Fargosystems_TOPS Suomi