REAKTORI-konsepti

Reaktori-konsepti päivässä valmis toimintamalli. Ei kipuilla pitkään kestävien projektien kanssa. Tehosta prosesseja analysoi tekemistä
REAKTORI-konsepti – klikkaa kuvaa
1 päivä 1 käynti => Roadmap

Päivässä valmis REAKTORI-konsepti

Reaktori-konsepti, tehosta prosesseja, analysoi tekemistä, suunnittele uusi toiminto, kehitä organisaatiota, paranna tuottavuutta! Yrityksen toiminnan kehittäminen vaatii onnistuakseen aikaa ja resursseja. Oman organisaation sitominen normaalin päivätyön lisäksi kehitysprojektiin ei ole tehokkain toimintamalli, ellei yrityksellä ole omaa kehitysorganisaatiota.

Smartteri ja Hiava Oy:n yhteinen REAKTORI-konsepti iskee kiinni oleelliseen kaikkia yrityksiä sekä yrittäjiä yhdistäviin haasteisiin; aikaan, rahaan ja nopeuteen.

REAKTORI-sykli – klikkaa kuvaa
reaktorissa keskitytään olennaiseen

REAKTORI-projektisykli

Reaktori projektisykli sisältää valmisteluvaiheen, missä olennaiset tiedot valmistellaan riittävälle tasolle ennen projektin aloitusta.

REAKTORI-konseptissa tehdään vuorokaudessa ihmeitä. Konseptin työaika ei ole kahdeksan tuntia tai 24 tuntia, vaan tulokset ovat valmiit käynti-päivän aikana. Aloitettaessa aamulla lopputulos on aina valmis kun lähdemme pois. Jokainen projekti on omanlaisensa, joten ennen REAKTORI-konseptin käynnistämistä käydään läpi kohde-projektin soveltumista tehtävään. Yhteydenotto kuitenkin kannattaa aina, sillä Smartteri ja Hiava voivat olla kehittämässä ratkaisua jokaiselle haasteelle. Tehosta prosesseja – Analysoi tekemistä.

Yhteydenotto

Pyydämme jättämään yhteydenottopyynnön ja kuvauksen teidän REAKTORI-projektista. Olemme teihin yhteydenottopyynnön jälkeen yhteydessä ja keskustelemme REAKTORIN soveltuvuudesta ja toteutustavasta yhdessä.

Yhteystietoja voidaan käyttää vain ja ainoastaan REAKTORI-konseptiin tai suoraan yhteydenottoon Smartteri tai Hiava Oy:n puolelta.