Kuinka parantaa yrityksen toimintaa?

Asiantuntija yrityskehitykseen? Kuinka johtaa organisaatiota tai työntekijöitä paremmin? Voitte esimerkiksi tarvita apua organisaation rakentamisesta vastuualueineen sekä toimintojen yhteensovittamisesta nopeasti muuttuvassa ja kasvavassa ympäristössä. Tarvitsette apua toimintojen uudelleen järjestelyn suunnitteluun? Due dilligence selvitys on ajankohtainen tai jokin muu strateginen liiketoiminnan kehitys. Tarvitsette apua tuotannon tai logistiikan kehitysprojektia varten. Smartteri on oikea valinta tehtävään.

Konsultoinnin alueet

Smartteri tarjoaa ja keskittyy ammatillista ja osaavaa asiantuntijakonsultointia logistiikkaan, liikkeenjohdon konsultointiin, yritysjohtamiseen, liiketoimintaprosesseihin sekä moneen muuhun yrityksen liiketoimintaan vaikuttavaan toimintoon. Smartteri on yrityksen kehityksen asiantuntija, joka auttaa yritystä fiksujen ratkaisujen löytämisessä hankaliltakin tuntuvissa asioissa. Saat tukea oman tekemisen tueksi ja koko organisaation kehittämiseen. Tieto ei ole itsestäänselvyys, vaan kuinka soveltaa tietoa olemassa olevassa tilanteessa tai ympäristössä. Smartteri tekee tiedon soveltamisen fiksusti ja auttaa yritystä keventämään omaa työkuormaa.

Konsultoinnin kokemus

Smartteri:n takana on Lahdesta käsin yritystoimintaa pyörittävä Johan Moilanen toimintaa tukevan kumppaniverkoston kanssa. Liiketoiminta ja konsultointikokemusta on karttunut vuosien aikana kansainvälisissä projekteissa suuryrityksissä, kuin myös liikkeenjohdon tehtävissä eri yritysten vastuu tehtävistä. Koko liiketoiminnan kuin myös operatiivisen toiminnan eri skaalat ja niiden erinäiset haasteet sekä sudenkuopat ovat tulleet tutuiksi. Vankalla käytännön ja kansainvälisellä kokemuksen avulla voimme toteuttaa vaativiakin toimeksiantoja ja saavuttaa erinomaisia tuloksia erilaisten haasteiden kanssa painivien yritysten apuna. Smartterilla on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, niin konserneista kuin pienyrityksistä ja yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan johtotehtävistä sekä yrityksen kehittämisestä että operatiivisissa toiminnoissa koko tilaus – toimitusketjun alueelta. Vahvat kumppanit auttavat haastavissakin projekteissa ja Smartteri kasvaa kulloisen projektitarpeen mukaan.

Suomen paras yrityskonsultti?

Smartteri – yrityksen kehityksen asiantuntija. Auttaa yritystä parantamaan tuottavuutta kaikilla osa-alueilla.

SMARTTERI – Johan Moilanen
Yrityskonsultointia laadukkaasti Smartteri