Smartteri yrityksen kehityksen asianatuntija. Auttaa yritystä parantamaan tuottavuutta kaikilla osa-alueilla ollen paras yrityksen kehityksen asiantuntija

SMARTTERI – Johan Moilanen

20-vuotta ja jo yli 300 milj. € liiketoiminnan kehityksellä parannettua tuottoa eri kokoisille yrityksille globaalisti

SMARTTERI – Johan Moilanen

Ota yhteyttä tai jatka sivun selaamista

Ota yhteyttä!

Lue lisää

Auttaa yritystä parantamaan toiminnan laatua paremmaksi

SMARTTERI – Johan Moilanen

Auttaa etsimään ja löytämään yritykselle sopivat toiminnanohjausjärjestelmät

SMARTTERI – Johan Moilanen

Konsultti ja yrityskehittäjä

Yrityksen kehityksen asiantuntija on Lahdesta yritystä pitävä Johan Moilanen. Smartteri tarjoaa ammatillista ja osaavaa asiantuntijapalvelua logistiikkaan, yritysjohtamiseen, liiketoimintaprosesseihin sekä moneen muuhun yrityksen liiketoimintaan vaikuttavaan toimintoon. Johan Moilanen on yrityksen kehityksen asianatuntija, joka auttaa yritystä ratkaisun löytämisessä hankaliltakin tuntuvissa asioissa. Johanilla on yhteensä yli 20-vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, niin konserneista kuin pienyrityksistä sekä yli 10 vuoden kokemus liiketoiminan johtotehtävistä sekä yritysten kehittämisestä. 

Konsultoinnin kokemus

Kokemus on kartunut vuosien aikana kansainvälisissä projekteissa suuryrityksissä, kuin myös liikkeenjohdon tehtävissä Startup yritysten erilaisissa johtavissa tehtävissä. Startuppien myötä koko liiketoiminnan skaala ja niiden erinäiset haasteet ja sudenkuopat ovat tulleet tutuiksi ja niiden poistaminen on muodostunut rutiiniksi. Tämä auttaa konsultoinnin menestymisessä esimerkiksi konsultoitaessa pienyrityksiä tai muutostilanteessa erilaisten haasteiden kanssa painivia yrityksiä.

Palvelut

Oli kysessä sitten yrityksen sisäiset palvelut tai toiminnot tai vastaavasti ulkoiset palvelut, Smartteri auttaa viemään toiminnan seuraavalle tasolle. Esimerkiksi palvelumuotoilun avulla sekä tehtävänkuvien muokkauksella saadaan erinomaisia tuloksia aikaan ja henkilöstöä sitoutettua muutokseen. Smartterin liiketoimintakehityspalvelu toimii takuuvarmasti antaen avun yrityksen haasteisiin. Kaikki lähtee ihmisistä ja ideoista sekä fiksuista ratkaisuista. Smartterilla on vankka kokemus organisaation rakentamisesta vastuaalueineen sekä toimintojen yhteensovittamisesta nopeasti muutttuvassa ja kasvavassa ympäristössä. Johtamistaitojen valmennuksessa Smartteri on huippuosaaja. Lisää palveluista myös https://jtm-consulting.info

Kumppanit

Smartteri luottaa myös jatkuvasti kasvavaan omaan yhteistyökumppaniverkostoon. Kumppaniverkoston avulla voidaan suorittaa myös kehityspalveluiden käyttöönottoja ja laajojakin kokonaisuuksia hyvin joustavasti ja tehokkaasti. Kysykää rohkeasti lisää omasta tarpeestanne.

Smartteri tukee ja auttaa yritystä kasvussa ja muutoksessa

Konsultoiva yritysasiantuntija voi esimerkiksi toteuttaa organisaation valmiusastekartoituksia sekä käyttöönotto valmisteluita yhdessä asiakasyritysten mukana. Oli sitten kyseessä varastonhallintaohjelma tai logistiikan konsultointi, Smartteri on puolueeton sekä riippumaton asiantuntijayritys ja sen vuoksi Smartteri toteuttaa aina asiakkaan kannalta parhaimman ja kestävimmän ratkaisun.

Yrityskehityksen ammattilainen Smartteri
Yrtyskonsultointia laadukkaasti Smartteri