Suomen paras yrityskonsultti?

Smartteri – yrityksen kehityksen asiantuntija. Auttaa yritystä parantamaan tuottavuutta kaikilla osa-alueilla ollen paras yrityksen kehityksen asiantuntija

SMARTTERI – Johan Moilanen

Kuinka saada parempi tuottavuus?

20 vuotta ja yli 300 milj. € liiketoiminnan kehityksellä parannettua tuottoa eri kokoisille yrityksille globaalisti

SMARTTERI – Johan Moilanen

Kuinka parantaa yrityksen toimintaa?

Esimerkiksi yrityksen toiminnan kartoituksella voidaan yksittäisen liiketoimintaprosessin toimivuus arvioida ja antaa suositukset. Smartterin liiketoiminnan kehityspalvelu toimii takuuvarmasti antaen avun yrityksen haasteisiin ja auttaa viemään toiminnan seuraavalle tasolle. Smartteri on yrityksen kehityksen asiantuntija.

Kuinka johtaa organisaatiota tai työntekijöitä paremmin? Voitte esimerkiksi tarvita apua organisaation rakentamisesta vastuualueineen sekä toimintojen yhteensovittamisesta nopeasti muuttuvassa ja kasvavassa ympäristössä.

Konsultoinnin alueet

Smartteri tarjoaa ammatillista ja osaavaa asiantuntijakonsultointia logistiikkaan, yritysjohtamiseen, liiketoimintaprosesseihin sekä moneen muuhun yrityksen liiketoimintaan vaikuttavaan toimintoon. Smartteri on yrityksen kehityksen asiantuntija, joka auttaa yritystä fiksujen ratkaisujen löytämisessä hankaliltakin tuntuvissa asioissa. Saat tukea oman tekemisen tueksi tai koko organisaation kehittämiseen. Tieto ei ole itsestäänselvyys, vaan kuinka soveltaa tietoa olemassa olevassa tilanteessa tai ympäristössä. Smartteri tekee tiedon soveltamisen fiksusti ja auttaa yritystä keventämään omaa työkuormaa.

Konsultoinnin kokemus

Smartteri on Lahdesta yritystä pitävä Johan Moilanen. Kokemusta on karttunut vuosien aikana kansainvälisissä projekteissa suuryrityksissä, kuin myös liikkeenjohdon tehtävissä eri yritysten vastuu tehtävistä. Startuppien myötä koko liiketoiminnan skaala ja niiden erinäiset haasteet ja sudenkuopat ovat tulleet tutuiksi ja niiden poistaminen on muodostunut rutiiniksi. Vankalla käytännön ja kansainvälisellä kokemuksella voidaan toteuttaa vaativiakin toimeksiantoja erinomaisin tuloksin erilaisten haasteiden kanssa painivien yritysten tueksi. Smartterilla on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, niin konserneista kuin pienyrityksistä ja yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan johtotehtävistä sekä yrityksen kehittämisestä sen operatiivisissa toiminnoissa koko tilaus – toimitusketjun alueelta. 

Yrtyskonsultointia laadukkaasti Smartteri