Siirry suoraan sisältöön

Artikkelit

Yritykset Tarvitsevat Tukea Työelämän Muotoilussa -Smartteri

  • tehnyt

POSTED ON 1 JOULUKUUN, 2022 BY HELI PÖYRY TAGGED DESIGN FOUNDATION FINLAND, JOHAN MOILANEN, LAHTI, MUOTOILU, MUOTOILUPROJEKTI, MUOTOILUSÄÄTIÖ, PALVELUMUOTOILU, SMARTTERI, TUOTEKEHITYS, YHTEISTYÖ, YRITYSKEHITYS Ratkaisukeskeinen työorganisaatioiden kehityskonsultti Johan Moilanen Smartterilta auttaa yrityksiä monipuolisten kehitysprojektien läpiviennissä. Suomen Muotoilusäätiön tuore yrityskumppani on ratkaisukeskeinen ongelmanratkaisija, jonka intohimo on auttaa yrityksiä viemään kehitysprosessit tehokkaammin läpi jalkauttaen samalla uudet toimintamallit. Johanilla on itse… Lue lisää »Yritykset Tarvitsevat Tukea Työelämän Muotoilussa -Smartteri

Konsultointi vai konsultti?

  • tehnyt

Yritys kohtaa elinkaaren aikana monenlaisia haasteita ja ongelmia, joiden hoitamiseen omat voimavarat tai resurssit eivät aina riitä. Mikä sitten avuksi? Konsultointi vai konsultti, mikä avuksi? Tavanomaisin ratkaisu suuremmille yrityksille on tilata konsultointi tai jopa oma konsultti. Mitä konsultointi on? Mitä… Lue lisää »Konsultointi vai konsultti?

Uutinen – News uusi Smartteri toimipiste avattu!

  • tehnyt

Konsultointitoimisto Smartteri toimisto Niemenkatu 73:ssa. Smartteri on avannut uuden toimipisteen ja aloittanut toiminnan Lahden tiedepuistossa Niemenkatu 73:ssa. Toimipiste on konsultointitoimisto Smartterin uusi palvelupiste ja avoinna sovittuina aikoina. Toimipiste on tarkoitettu Smartterin yritystapaamisia ja konsultointi sekä valmennu ja yrityssparrausta varten. Konsultointipalvelut… Lue lisää »Uutinen – News uusi Smartteri toimipiste avattu!

Uusi Smartteri palvelu Reaktori-konsepti

  • tehnyt

Nyt saatavana uusi palvelukonsepti, jolla kehität nopeasti uusia ratkaisuja! Smartterin ja Hiava Oy:n kanssa yhdessä toteutettu konsepti murtaa rajoja normaalista. Ota yhteyttä ja kysy lisää meidän uudesta Reaktori-konseptista.

Konsultti vai asiantuntija?

  • tehnyt

Kuinka teidän yritys valitsee avuntuojan? Onko se konsultti vai onko se oman alan asiantuntija? On vaikea hetki tietää mitä tehdä kulloinkin vallitsevassa tilanteessa, kun oma osaaminen tai tietotaito ei enää riitä. Kuka avuksi? Tässä avuksi tulee ketterät konsultit ja asiantuntijat… Lue lisää »Konsultti vai asiantuntija?